Tante Tas vindt u in Dordrecht, in de kindvriendelijke wijk Dubbeldam aan de Van Schendelstraat. 

We hebben een ruime woonkamer, waarin kinderen kunnen spelen met een ruime keus aan speelgoed. Er staat een houten keukentje waar kinderen heerlijk kunnen koken, er is een pop, een houten treinbaan, little people boerderij/piratenschip/dierentuin, en er is divers constructiemateriaal zoals blokken, nopper of kapla. Ook zijn er puzzels, een vormenstoof en (gezelschap)spellen aanwezig en hebben we boekjes om te (voor)lezen. Alles is netjes en overzichtelijk opgeruimd. Ondanks het vele speelgoed straalt de woonkamer rust uit. Aan de kindertafel (vensterbank) kunnen de kinderen iets eten/drinken maar tekenen of knutselen. Er is een ruime keuze aan knutselmateriaal zoals verf, kleurpotloden/stiften/krijtjes en verschillende papiersoorten.

Boven is er een aparte slaapkamer voor de gastkindjes welke we hebben ingericht met 4 bedjes. De gastkindjes krijgen hier elk een eigen bedje op de dag(en) dat ze aanwezig zijn, dit is voor het vertrouwde gevoel en de hygiëne erg prettig. In de slaapkamer staat een stoel waarin we een verhaaltje voor het slapen gaan kunnen lezen.

Achter/naast ons huis ligt een ruime tuin, deze staat garant voor uren speelplezier en is voorzien van een speelhuis, wip en glijbaan. In de zomermaanden spelen we regelmatig met water aan onze watertafel of met de sproeier.

In de directe omgeving liggen tal van speeltuintjes, maar ook die biesbosch, het wantij- of weizigtpark is niet ver en maar een stukje fietsen. We zijn er zo in de bakfiets!