PROCLAIMER

Gastouder Tante Tas is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Zij doet er alles aan om de website juist en actueel te houden. Komt u toch iets tegen dat niet goed functioneert, niet correct of verouderd is? Laat dat dan alstublieft weten door contact op te nemen middels het contactformulier of door een mail te sturen naar administratie@tantetas.nl

Persoonsgegevens
Gastouder Tante Tas vindt de bescherming van uw persoonsgegevens zeer belangrijk. Informatie die u verstrekt voor een informatieverzoek of e-mail gebruikt zij alleen voor de afhandeling van uw aanvraag en worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. Deze persoonsgegevens vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website, meer hierover kunt u lezen in het privacybeleid. Deze is onder “info” te lezen op de website.

E-mail disclaimer
Een e-mailbericht van Gastouder Tante Tas, inclusief eventuele attachments is vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde. Het mag niet worden gebruikt of openbaar worden gemaakt, tenzij het doel waarvoor het is verzonden. Mocht u onverhoopt een dit bericht hebben ontvangen en u bent niet de geadresseerde, dan wordt u verzocht dit bericht aan de afzender te retourneren en dit bericht te wissen.

U mag teksten zonder kosten overnemen, maar niet veranderen. Bronvermelding is dan verplicht. Het gebruik van logo’s en fotomateriaal is niet toegestaan, deze zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien u teksten van deze website wil gebruiken, dient u dit wel schriftelijk kenbaar te maken aan Gastouder Tante Tas.

Gerelateerde websites
Deze website kan links bevatten naar andere websites, die niet worden beheerd door of onder zeggenschap staan van Gastouder Tante Tas. Deze links zijn enkel opgenomen in het kader van dienstverlening en informatievoorziening. Gastouder Tante Tas is niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor de inhoud, dan wel specifieke gegevens van internetsites waarvan een link op deze website is opgenomen.