Beste ouders en verzorgers, 11519629-3382A8DAF2772BD948DD

U bent op zoek naar een lieve flexibele en professionele gastouder? Natuurlijk wilt u dan graag weten bij wie u uw kostbaarste bezit achterlaat. Daarom stel ik mij graag aan u voor; mijn naam is Natascha Kleinhuis-de Wijk, 35 jaar oud en ik woon samen met mijn man Martijn (36) en onze zoon Olivier (2014) in Dordrecht. Hier wonen we in een gezellige hoek/eengezinswoning met ruime tuin, welke ligt in de kindvriendelijke wijk Dubbeldam. Op nog geen 100 meter afstand hebben we een aantal speeltuintjes en ook het park of de Biesbosch ligt op een steenworp afstand. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen. We zijn er zo in de bakfiets!

Nadat ik in 2005 mijn diploma pedagogisch medewerker heb behaald, heb ik op diverse werkplekken de kinderopvang ervaring opgedaan. Ik heb onder andere op de dagopvang, tussenschoolse,- en buitenschoolse opvang gewerkt. Daarnaast heb ik een aantal cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van management, gedrag en communicatie. Ik ben in het bezit van een EHBO diploma en zowel ik als mijn man Martijn hebben een bewijs van goed gedrag (VOG). Tante Tas is ook ingeschreven in het landelijk register kinderopvang, waardoor u (in de meeste gevallen) kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Daarnaast ben ik ingeschreven bij de kamer van koophandel.

In april 2016 ben ik de uitdaging aangegaan en heb ik ervoor gekozen om mijn droom achterna te gaan; die van ‘zelfstandige’ en de droom om elk kind een fijne basis mee te geven. Een basis van liefde, respect en ontwikkeling op het tempo waarin het kind zich prettig en gezien voelt.

Elke dag is een feestje bij “Tante Tas”, waarbij we samen op ontdekking gaan. Samen de natuur in om te genieten van de seizoenen of in de tuin genieten. Of binnen koekjes bakken, een verhaal (voor)lezen, dansen en samen iets moois knutselen.

Nieuwsgierig geworden?
U bent (samen met uw kindje) van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Hartelijke groet,
Natascha Kleinhuis-de Wijk

 

Tal-2253